کاشی کار و ادامه مطلب ایرادات کاشی

سنگ کار و آشنایی با ابزار کار سنگ کاری ساختمان
دی ۵, ۱۴۰۱

کاشی کار و ادامه مطلب ایرادات کاشی

کاشی کار و ادامه مطلب ایرادات کاشی

نبود و یا کمبود پلاستیسیته

در بیشتر موارد از این کلمه پلاستیسیته برای نمایش میزان چسبندگی سطح لعابی به بیسکویت مورد استفاده قرار میگیرد.این ایراد کاشی و سرامیک در قسمت لعابدار  هرکدام و اغلب در قسمتهای نوک تیز پدید می اید.این ایراد معمولا در خام سرامیک و کاشی دیده نمی شود به این دلیل که  تا زمانیه که ماشی یا سرامیک به داخل کوره نرفته و لعاب کاری نشدخه است به وجود نمی اید.برای بهبود و رفع این ایراد بهترین روش ، روش دوبار پخت در کوره است.

کاشی کار  کاشی کاری ساختمان سنگ کاری ساختمان سنگ کار

علاوه بر این موارد اضافه کردن یک سری مواد به کاشیو سرامیک خام و یا لعاب است که این ایراد را بهبود بخشد. که مورد از این موارد بنتونیت است که حداکثر به میزان یک در صد از مواد اصلی باید اضافه گردد چرا که در مراحل پس از پخت اگر بنتونیت زیاد از حد استفاده شده باشد خشک شدن را با مشکل روبرو خواهد کرد.

کاشی کار  کاشی کاری ساختمان سنگ کاری ساختمان سنگ کار

همانطور که می دانید در بازار انواع و اقسام مختلفی از کاشی و سرامیک موجود است که دارای درجه کیفی های مختلفی هستن از جمله این بی کیفیتی ها می تواند در نوع و جنس لعاب انها باشد که در محیط ساخت انها دمای کوره پایین بوده و باعث ساخت کاشی و سرامیک با لعاب بی  کیفیت خواهد شد.از جمله این خرابی های لعابی ممکن است در سطح انها برامدگی یا فرو رفتگی  باشد و یا حتی برخی قسمتهای کاشی نسبت به برخی دیگر بیشتر در معرض گازها و یا کمتر قرار گرفته باشد.

چگونه کاشی مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهیم؟

کاشی که لعابدار است در واقع کاشی است که یک لایه سرامیک شیشه ای روی ان را پوشانده است و روی ان نیز می توان طرح های رنگی یا گلدار و برجسته یا ساده را حک نمود. این از کاشی و سرامیک ها ی لعابدار در اشپزخانه ، سرویس های بهداشتی  و کف و دیواره های راهرو و بدنه پارکینگ و… استفاده نمود.

وظیفه تشخیص مرغوبیت این کاشی و سرامیک ها در واقع کاشی کار است که تشخیص دهد کدام نوع در چه رتبه ای از مرغوبیت قرار دارد و از لحاظ استاندارد بودن سطوح و نوع لعاب و لبه ها ی بی عیب را باید کاشی کار در کاشی کاری ساختمان بتواند تشخیص دهد.

عموما کاشی ها از نظر مرغوبیت و کیفیت به سه  دسته در جه یک و درجه دو و درجه سه تقسیم می شوند.

کاشی درجه ۱ : کاشی هایی که سالم هستن در درجه اول از نظر بصری و دوم از نظر نوع لعاب و مواد مورد استفاده در ساخت موادی با کیفیت و رنگ و طرح هایی استاندارد استفاده شده اند.

کاشی درجه ۲ : کاشی هایی که در ظاهر هم ایرادات رنگ ، لعاب و لبه ها در ان واضح است.این ایارادات شامل چندین خال در کاشی ها و یا پریدگی گوشه و لبه های کاشی است.

کاشی درجه ۳ : کاشی هایی که دارای ایراداتی بیشتر از مورد درجه ۲ باید را درجه سه گویند.

پس از تولید کاشی ها ان را بسته بندی کرده  و نشان کیفی بر روی ان درج و سپس روانه بازار می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.